Fotbalistul echipei Universitatea Craiova, Alexandru Cicâldău, a declarat, duminică seară, la Digi Sport, după meciul cu CFR Cluj, scor 3-2, că îl bucură cele trei puncte, dar el şi colegii săi trebuie să vizioneze confruntarea cu clujenii deoarece nu îşi pot permite în această fază a competiţiei să fie egalaţi de la 2-0.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Suntem fericiţi că am reuşit să luăm cele trei puncte. Este bine că am luat cele trei puncte, dar trebuie să vizionăm meciul pentru că nu ne putem permite în play-off, când conducem cu 2-0, să fim egalaţi. Dacă pierdeam acest meci pierdeam totul. Ar fi ceva senzaţional pentru această echipă să câştige titlul”, a spus Cicâldău.

CFR Cluj a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 3-2 (1-0), de formaţia CS Universitatea Craiova, în etapa a cincea a play-off-ului Ligii I, ultima a turului. Prin acest succes, oltenii se apropie la un punct de liderul din Cluj.

Au marcat Deac '60 şi Vinicius '70 pentru clujeni, respectiv Koljici '9, Mihăilă '55 şi Cicâldău '87 pentru Craiova.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.