Fundaşul Vald Chiricheş, accidentat din octombrie trecut, ar putea reveni pe teren, sâmbătă, în partida pe care echipa lui, Sassuolo, o va disputa, în deplasare, cu Atalanta, prima după întreruperea cauzată de pandemia de coronavirus, informează corrieredellosport.it.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Împrumutat în vară de Sassuolo de la Napoli, Chiricheş, 30 de ani, s-a accidentat la 12 octombrie 2019, în prima repriză a meciului Insulele Feroe - România, scor 0-3. El a suferit o leziune musculară la bicepsul femural drept.

Accidentarea l-a ţinut în afara lotului echipei sale de club până în martie, când a stat pe banca de rezerve la partida cu Brescia, scor 3-0, ultima înainte de întreruperea Serie A.

Acum, căpitanul naţionalei României este refăcut şi antrenorul Roberto De Zerbi doreşte să-i acorde mai mult timp de joc în partea finală a campionatului, astfel că fundaşul ar putea apărea în echipă încă de la primul meci.

De remarcat că ultima partidă jucată de Chiricheş în campionat a fost tot împotriva Atalantei, scor 1-4, pe Mapei Stadium, la 28 septembrie 2019.

Jucătorul român are patru prezenţe în Serie A pentru Sassuolo, echipă care ocupă locul 11 în clasament.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.