Campionatul Cehiei, întrerupt la mijlocul lunii martie din cauza pandemiei de coronavirus, se va relua la 23 mai, a anunţat, marţi, liga profesionistă (LFA), informează lequipe.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Liga a aprobat reluarea primelor două divizii. Sezonul se va relua sâmbătă, 23 mai, cu meciul din prima divizie dintre FK Teplice şi Slovan Liberec (n.r. - la care evoluează Alexandru Băluţă)", a precizat LFA.

Din sezonul regulat al primei ligi mai sunt de disputat şase etape.

Pe primul loc se află Slavia Praga, echipa la care evoluează Nicuşor Stanciu, cu 58 de puncte, după 24 de etape, urmată de Viktoria Plzen, cu 50 de puncte, şi de Jablonec, cu 40 de puncte. Sparta Praga, formaţia portarului Florin Niţă, ocupă locul 9, cu 35 de puncte.

În Cehia, au fost înregistrate până în prezent 8.198 de cazuri de infectare cu Sars-CoV-2 şi 283 de decese, la o populaţie de 10,5 milioane de locuitori.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.