Holdingul financiar olandez Forum Serdika, deţinut de fondul de investiţii britanic East Balkan Properties plc, a vândut parcul industrial Equest Logistic către CTP, dezvoltator imobiliar şi administrator de parcuri industriale şi logistice, tranzacţie de circa 30 de milioane de euro, a informat miercuri Reff & Asociaţii, societatea de avocaţi membră a reţelei globale Deloitte Legal, care a oferit asistenţă juridică holdingului olandez.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Reff & Asociaţii, societatea de avocaţi membră a reţelei globale Deloitte Legal, a oferit asistenţă juridică holdingului financiar olandez Forum Serdika, deţinut de fondul de investiţii britanic East Balkan Properties plc, în vânzarea parcului industrial Equest Logistic către CTP, dezvoltator imobiliar şi administrator pe termen lung de parcuri industriale şi logistice în România şi în Europa Centrală şi de Est. Tranzacţia a fost semnată în martie 2020 pentru o valoare de aproximativ 30 de milioane de euro", a informat casa de avocatură.

Equest Logistic Park este un proiect de clasă A situat lângă Bucureşti, pe autostrada A1, care constă în două terenuri cu o suprafaţă de 11 hectare şi trei clădiri logistice ocupate integral, cu chiriaşi precum Garrett, Elmec Group, Hilti, BDG Group, Telekom etc.

Echipa Reff & Asociaţii dedicată proiectului a fost condusă de Irina Dimitriu, partener şi liderul practicii de drept imobiliar, şi a fost alcătuită din Larisa Popoviciu, managing associate, Diana Stan, senior associate, şi Alexandru Butuşină, associate.

„În pofida condiţiilor de piaţă care se schimbau rapid din cauza crizei generate de pandemia de COVID-19, echipa a administrat mecanismele şi documentaţia necesare încheierii tranzacţiei fără nicio perturbare în activitate”, a declarat Michael Uhler, managing director, East Balkan Properties plc, care deţine Forum Serdika.

Cu o echipă de peste 70 de avocaţi, Reff & Asociaţii este una dintre cele mai mari societăţi de avocaţi din România. Tipurile de servicii oferite acoperă domeniile financiar-bancar, concurenţă, dreptul muncii, energie şi mediu, insolvenţă, litigii, fuziuni şi achiziţii, sectorul public, drept imobiliar. Reff & Asociaţii reprezintă România în reţeaua globală Deloitte Legal, care are peste 2.500 de avocaţi în 85 de ţări.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.