Actriţa Uma Thurman, cunoscută din filme ca „Henry & June”, „Gattaca” şi „Pulp Fiction”, pentru care a fost nominalizată la Oscar, va juca în serialul „Suspicion”, producţie a companiei Apple.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Suspicion” este un thriller, adaptare a serialului israelian „False Flag” - povestea răpirii fiului unei femei de afaceri din SUA.

Kunal Nayyar, Noah Emmerich, Georgina Campbell, Elyes Gabel, Elizabeth Henstridge, Edward Bluemel şi Angel Coulby completează distribuţia serialului Apple.

Rob Williams va fi producător şi coordonatorul proiectului. Chris Long va regiza şi va fi producător executiv. 

Acesta va fi unul dintre puţinele roluri pe care Thurman le-a avut în TV. Starul din „Kill Bill” a apărut cel mai recent într-o astfel de producţie în „Chambers” (Netflix). Ea a jucat în mai multe episoade din „Imposters” (Bravo) şi în miniseria NBC „The Slap”.

Uma Thurman este cunoscută în special pentru rolurile din lungmetraje ca „Pulp Fiction”, ce i-a adus o nominalizare la Oscar pentru rol secundar, „Kill Bill Vols. 1 & 2”, pentru ambele primind nominalizări la Globurile de Aur, şi în „Hysterical Blindness” (HBO), care i-a adus un Glob de Aur în 2003. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.