Un scandal a izbucnit, marţi seară, într-un centru de carantină din judeţul Arad, după ce 23 de persoane care s-au întors din Italia au refuzat să intre în carantină. În centru erau deja 48 de persoane cazate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit aradon.ro, un scandal a izbucnit, marţi seară, la un centru de carantină din judeţul Arad, la faţa locului fiind trimise mai multe echipaje de la Serviciul de Acţiuni Speciale şi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad.

La faţa locului a fost chemat un echipaj de pompieri pentru a sparge uşa, însă oamenii nemulţumiţi ar fi blocat în interior echipajul de pompieri.

Reprezentanţii Prefecturii Arad au precizat că că a fost vorba despre un grup de persoane care au refuzat să intre în carantină.

”Câteva persoane au refuzat să intre în carantină, motivând că nu au probleme de sănătate. Din această cauză, s-a solicitat de către DSP sprijinul Poliţiei. Nu au existat incidente”, a transmis Prefectura Arad.

La rândul lor, reprezentanţii DSP Arad au precizat că nu a fost vorba despre blocarea pompierilor în centru, însă 23 de persoane au refuzat să intre în carantină.

După ce s-a discutat cu ele, au acceptat să intre în carantină, fiind duse într-un alt centru pentru a nu-i tulbura pe cei 48 care sunt deja cazaţi în centru.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.