Premierul britanic Boris Johnson şi partenera sa Carrie Symonds au anunţat că s-au logodit anul trecut şi li se va naşte un copil în această vară, relatează bbc.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Mulţi dintre voi ştiţi deja, însă pentru prietenii mei care încă nu ştiu, ne-am logosit la sfârşitul anului trecut… şi la începutul verii va veni pe lume un copil. Mă simt incredibil de binecuvântată”, a scris Symonds pe contul său privat de Instagram.

Johnson, în vârstă de 55 de ani, şi Symonds, 31 de ani, au devenit anul trecut primul cuplu necăsătorit care să ocupe reşedinţa din Downing Street.

Carrie Symonds este cea mai tânără parteneră a unui premier în ultimii 173 de ani.

Pentru Boris Johnson căsătoria cu Symonds va fi a treia. Johnson a divorţat de prima soţie şi este separat de a doua soţie, Marina Wheeler. În această lună, premierul şi Wheeler au declarat în instanţă că sunt pregătiţi să pună capăt căsătoriei, ei ajungând la un acord din punct de vedere financiar. Wheeler şi Johnson, care au patru copii, s-au căsătorit în 1993 şi sunt separaţi din 2018.

Symonds a fost director de comunicare al Partidului Conservator. Acum, ea este consilier al grupului Oceana.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.