Vicepremierul Raluca Turcan a anunţat, marţi, la începutul şedinţei de Guvern, că au fost depuse peste 40 de amendamente la legea privind alegerea primarilor în două tururi, iar Guvernul va discuta şi accepta unele dintre ele, cele care ”aduc un plus”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Vom aproba forma finală a proiectului de lege pe care am angajat procedura răspunderii. Mâine tot Guvernul trebuie să fie în Parlament”, a declarat, marţi, Ludovic Orban, la începutul şedinţei de Guvern.

La rândul său, vicepremierul Raluca Turcan a precizat că au fost depuse peste 40 de amendamente.

”Vă propunem susţinerea câtorva care aduc un plus”, a spus Turcan, iar Orban a afirmat că vor fi adoptate toate care aduc un plus de democraţie.

Guvernul îşi va asuma, miercuri, în Parlament, răspunderea pentru alegerea primarilor în două tururi, demers care va genera o moţiune de cenzură din partea PSD şi UDMR.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.