Un bărbat în vârstă de 42 de ani din Braşov a fost găsit mort, duminică, într-un pârâu din municipiu. El a fost dat dispărut pe data de 20 ianuarie, de către sora sa, care a spus poliţiştilor că nu l-a mai putut contacta din 20 octombrie 2019.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Braşov, poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie Braşov au găsit cadavrul unei persoane în albia unui pârâu, aflat la intersecţia străzii Bârsei cu strada Izvorului din municipiul Braşov.

Poliţiştii au stabilit că victima este un bărbat de 42 de ani, din municipiul Braşov, care fusese dat dispărut de familie pe data de 20 ianuarie 2020.

Cadavrul a fost ridicat şi transportat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Braşov în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului. Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz.

Pe data de 20 ianuarie, bărbatul respectiv a fost dat dispărut de către sora sa, femeia spunând oamenilor legii că fratele ei nu a mai putut fi contactat din data de 20 octombrie 2019.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.