Europarlamentarul PMP Traian Băsescu spune că PSD nu are lider, precizând că Marcel Ciolacu “abia îngaimă două vorbe” şi la cum promovează partidul nu-şi poate atrage nici soţia să intre în rândul social-democraţilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Băsescu a declarat duminică seara, la B1 TV, că există riscul ca PSD să revină, având structuri teritoriale importante, iar un rezultat bun la alegerile locale va ridica moralul membrilor de partid. 
“E un risc major care trebuie avut în vedere de PNL. De unde vine riscul? Din capacitatea organizatorică a PSD-ului şi din structurile teritoriale pe care le au. PSD-ul, dacă va reuşi să îşi confirme, să-şi reconfirme reputaţia de partid cu puternice structuri teritoriale la alegerile locale, şi moralul activiştilor va fi altul. Ei acum sunt prăbuşiţi şi moral, şi organizaţiile sunt debusolate”, a spus europarlamentarul.
Băsescu spune că PSD nu are lider. 
“Nu au lider. Uitaţi-vă la Ciolacu, abia îngaimă două vorbe. Cred că nu o atrage nici pe soţia dânsului să înscrie în PSD, la cum promovează PSD-ul”, a explicat fostul şef al statului. 
Atunci când moderatorul a spus că soţia lui Marcel Ciolacu nu a fost de acord ca el să fie preşedintele Camerei Deputaţilor, Băsescu a spus răzând: “Un om înţelept, soţia îl ştie mai bine  decât se ştie el”.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.