Poliţia Română a anunţat, vineri, că, în a doua zi de Crăciun, s-au înregistrat 15 accidente grave de circulaţie, în urma cărora 8 persoane au decedat, iar 12 au fost grav rănite. Bilanţul total al persoanelor care au murit în accidente de circulaţie, de Crăciun, a ajuns la 27.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Ieri, la nivel naţional, s-au produs 15 accidente grave de circulaţie, în urma cărora 8 persoane au decedat, iar 12 au fost grav rănite”, a anunţat, vineri dimineaţă, Poliţia Română.

Poliţiştii au precizat că au desfăşurat activităţi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, fiind constatate 118 infracţiuni la regimul rutier.

Au fost reţinute 362 de permise de conducere şi retrase 56 de certificate de înmatriculare.

Reprezentanţii Ministerului Afacerilor Interne (MAI) au prezentat, joi, într-o postare pe Facebook, un bilanţ al accidentelor din ultimele 48 de ore - 44 de accidente, 19 persoane decedate şi 33 grav rănite.

"Este foarte mult, este extrem de mult!", arată aceştia, îndemnându-i pe şoferi să respecte regulile rutiere.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.