Un bărbat a murit, duminică, după ce a căzut cu maşina de pe un pod, într-un pârâu, în comuna Tulgheş din judeţul Harghita. El a fost găsit în stop cardio-respirator şi cu răni la cap, însă manevrele de resuscitare nu au dat rezultate

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Harghita, o maşină a căzut de pe un pod, într-un pârâu, în comuna Tulgheş.

Acolo s-au deplasat două echipaje de la Garda de intervenţie Corbu, cu o autospecială de intervenţie şi o ambulanţă SMURD.

Şoferul autoturismului, în jur de 60 de ani, se afla în stop cardiorespirator, cu leziuni la cap. Echipajul SMURD Corbu a efectuat manevre de resuscitare, fiind sprijinit ulterior de SAJ Borsec, însă, din nefericire, în ciuda eforturilor depuse, după 40 de minute, a fost declarat decesul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.