Preşedintele Klaus Iohannis a declarat vineri, că România Normală este o Românie în care PSD nu se regăseşte nici în conducerea statului, nici în conducerea judeţelor, şi că speră să dispară şi din majoritatea primăriilor din ţară. El a acuzat PSD că împroaşcă venin, minciuni şi fake news şi că vrea să revină la putere, pentru că nu poate trăi fără conexiuni la bugetul ţării.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”România Normală, dragii mei, nu se poate realiza cu PSD în curte. România Normală este o Românie în care PSD nu se regăseşte nici în conducerea statului, nici în conducerea judeţelor, şi sper, dacă munciţi bine, să dispară şi din majoritatea primăriilor din ţară. Şi nu vreau să fiu greşit înţeles. Eu îmi doresc o Românie fără PSD în conducere. Asta nu înseamnă că trebuie să plece din ţară. N-au decât să stea în Opoziţie, aşa se numeşte locul acela”, a declarat Iohannis la întâlnirea cu simpatizanţii din judeţul Maramureş.

El a subliniat că s-a poziţionat promovând România Normală şi o Românie fără PSD, în timp ce PSD îşi arată faţa urâtă.

”PSD împroaşcă venin, minciuni şi fake news. Asta face PSD. Ăsta este PSD. Minciuni peste minciuni, despre mine, despre voi, despre aliaţii noştri. Asta ştie să facă PSD. Şi nu e suficient. Au pierdut şi au pierdut grav. Au fost trimişi pesediştii de trei ori acasă, de poporul român desigur – la europarlamentare, la referendum şi în primul tur al alegerilor prezidenţiale. Şi totuşi ce auzim? PSD îşi face planuri deja, iată, pentru moţiune de cenzură. Ei vor să vină înapoi. Cum să trăiască PSD fără conexiuni la bugetul ţării? Or aşa ceva, dragii mei, cred că sunteţi de acord că nu putem să permitem!”, a susţinut preşedintele.

”Iar dacă vrem să arătăm PSD-ului unde îi este locul, în Opoziţie, atunci, dragii mei, vă rog să-i convingeţi pe toţi românii să meargă la vot!”, a îndemnat şeful statului.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.