Antrenorul FC Dinamo, Dusan Uhrin, a recunoscut că formaţia lui nu a avut o evoluţie bună în meciul cu FC Voluntari, dar a spus că jucătorii au arătat că formează o echipă în partida de vineri. Uhrin spune că a îmbătrânit zece ani în meciul de pe Stadionul Dinamo.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Ştiam că ne aşteaptă un meci dificil şi aşa a fost. Ştiam că Voluntari are jucători de calitate. Am jucat ca o echipă astăzi. Nu am fost mulţumit de prima repriză, trebuia să luptăm mai mult. Am reuşit să marcăm un gol în repriza a doua, a venit acel penalti, dar Piscitelli ne-a ajutat încă o dată, am avut din nou noroc pe acest stadion. A fost un meci echilibrat. Nu am jucat bine, dar am jucat ca o echipă. Jucătorii au fost obosiţi, este adevărat, dar şi Voluntari a jucat în cupă. Sunt mulţumit, dar am îmbătrânit zece ani în acest meci. Fabbrini nu va fi recuperat (n.r. - pentru FCSB), Montini este bine. Nu vreau să comentez al doilea galben primit de Sorescu. Avem alţi jucători (n.r. - pentru derbi). Nu am avut noroc. Sorescu a jucat aşa şi aşa în acest meci, dar înainte a jucat bine. L-am schimbat pe Mrzljak pentru că a pierdut din putere şi au apărut multe spaţii libere la mijlocul terenului. Brito se antrenează normal, dar nu l-am văzut într-un joc, poate îl întroduc cu Steaua, dar vreau să arate că poate evolua în echipă. Nistor este cel mai bun jucător al nostru, face multe la fiecare meci, marchează, dă pase decisive, este foarte important în jocul nostru. Este problema lui Contra, dar eu cred că trebuie să fie la echipa naţională. Această echipă şi-a pierdut puterea şi este rău pentru noi, deoarece Dinamo - iar eu nu am fost aici - a construit această echipă foarte repede şi au venit foarte mulţi jucători în vară. Nu este bine să construieşti aşa o echipă", a declarat Uhrin.

Dinamo a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (0-0), echipa FC Voluntari, în primul meci al etapei a XI-a a Ligii I. Dinamoviştii s-au impus după un gol marcat în înferioritate numerică, în urma eliminării lui Deian Sorescu, jucător care a primit al doilea galben pentru o simulare. Oaspeţii au ratat un penalti, la scorul de 1-0. Au marcat: Montini '51, Puljici '78 / Balaur '75.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.