Tehnicianul echipei Astra Giurgiu, Dan Alexa, a declarat după meciul cu Dinamo, scor 3-2, că galeria dinamovistă l-a ameninţat şi înjurat, însă îşi arată răutatea doar din tribună, de fapt fiind “nişte pisoi”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Li s-au permis foarte multe. E de vină Negoiţă, pentru că a trecut cu vederea. Pisoi. Pentru mine sunt nişte pisoi. Şi când vă văd pe stradă mulţi fac poze cu mine. Eu îi aştept cu drag. Eu vreau să văd când mă caută cineva dintr-o galerie să mă bată. Vreau să văd ziua când îşi fac ei commando-uri şi vin să-l bată pe Dan Alexa. Vă spun eu, nu o să se întâmple niciodată, pentru că sunt pisoi”, a spus Alexa în conferinţa de presă de după meci.

La Look Plus, el a mai afirmat că Negoiţă este “foarte slab” şi că suporterii din PCH l-au “înjurat de familie, de copii”.

Formaţia Astra Giurgiu a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-2, echipa Dinamo, într-un meci din etapa a zecea a Ligii I, în care oaspeţii au condus cu 1-0. Golurile învingătorilor au fost marcate de Budescu ’49, ’66 şi Crepulja ’80. Pentru Dinamo au înscris Popescu ’18 şi Moldoveanu ’74.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.