Actriţa Eva Longoria, cunoscută pentru roluri din seriale ca „Desperate Housewives” şi „Telenovela” şi din lungmetraje precum „The Sentinel” şi „Overboard”, va regiza „Flamin' Hot”, un film biografic despre omul de serviciu care a inventat Cheetos.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Proiectul, creat de Fox Searchlight şi Franklin Entertainment, spune povestea adevărată a lui Richard Montanez, fiul unui imigrant mexican care era om de serviciu la Frito-Lay când i-a venit ideea pentru Flamin' Hot Cheetos. 

Inspirată de gustul mâncărurilor mexicane, creaţia sa a revitalizat compania şi a influenţat industria, dar a şi devenit un fenomen.

„Flamin' Hot” va fi produs de DeVon Franklin, cu Lewis Colick în rol de scenarist. Samuel Rodriguez va fi producător executiv.

Longoria va debuta regizoral în lungmetraj cu „24-7”, o comedie a Universal în care joacă alături de Kerry Washington. Ea a mai regizat episoade din show-uri ca „Black-ish”, „Jane the Virgin”, „The Mick” şi „Grand Hotel”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.