Şapte persoane aflate la bordul unui pescador în Marea Neagră au fost salvate, miercuri, de reprezentanţii Agenţiei Române de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare (ARSVOM), întrucât ambarcaţiunea respectivă se scufunda.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentanţii ARSVOM au afirmat că au fost solicitaţi să intervină, miercuri, pentru salvarea pescadorului Callatis care se scufunda, după ce a luat apă la bord, ambarcaţiunea aflându-se în zona Midia, la două mile travers de coastă.

În zonă s-a deplasat nava de salvare Apollo, echipajul acesteia având şi echipament de ranfluare, pompe pentru a scoate apa de la bordul pescadorului.

Cele şapte persoane aflate pe Callatis au fost salvate, aflându-se la bordul navei Apollo.

Echipajul navei ARSVOM intervine pentru scoaterea apei şi stabilizarea situaţiei pescadorului, urmând ca apoi acesta să fie remorcat în port, de un remorcher trimis de Căpitănia Midia şi de nava Apollo.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.