Clubul Leicester City a anunţat, joi, că Aiyawatt Srivaddhanaprabha, fiul lui Vichai Srivaddhanaprabha, este noul preşedinte al grupării engleze.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Khun Aiyawatt îi succede defunctului Vichai Srivaddhanaprabha şi va continua să conducă gruparea pentru realizarea viziunii pe care el şi tatăl său au avut-o când aventura lor Leicester City a început în urmă cu aproape un deceniu”, se arată pe site-ul clubului Leicester City.

Postul de vicepreşedinte al clubului, pe care l-a ocupat Aiyawatt, îi va reveni fratelui său, Apichet Srivaddhanaprabha.

La 27 octombrie 2018, preşedintele clubului Leicester City, Vichai Srivaddhanaprabha, în vârstă de 60 de ani, a murit, alături de alte patru persoane, după ce elicopterul în care se aflau s-a prăbuşit lângă stadionul King Power, după un meci cu echipa West Ham.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.