Loredana, Smiley, Carla’s Dream, Cargo şi Vama se numără printre artiştii şi trupele care vor concerta în acest sfârşit de săptămână în Piaţa Ovidiu din Constanţa, la festivalul One, care se desfăşoară timp de patru weekenduri în oraşul de la malul mării.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat al Primăriei Constanţa, noi concerte vor avea loc în cadrul Festivalului One la acest sfârşit de săptămână. 

Astfel, vineri, în cadrul Magic Nights, pe scena din Piaţa Ovidiu vor urca Loredana şi Mandinga.

Petrecerea continuă, sâmbătă seară, la Kiss Energy, cu show-urile pregătite de Liviu Teodorescu, Fly Project, Mario Fresh, Vanotek, Smiley şi Carla’s Dream, iar Timpuri Noi, Cargo şi Vama sunt trupele care vor concerta duminică seară.

În cele trei zile, spectacolele încep de la ora 20.00.

Festivalul One se desfăşoară timp de patru weekenduri, acesta fiind cel de-al doilea sfârşit de săptămână în care turiştii şi constănţeni pot asculta artiştii preferaţi.

Accesul la toate concertele este gratuit.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.