Cetăţeanul francez dispărut cu parapanta în judeţul Covasna, fiind căutat de zeci de persoane, a fost găsit în viaţă la o pensiune din judeţul Vrancea. El acuză dureri în zona cervicală şi va fi transportat la spitalul din Focşani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Parapantisul francez a fost găsit conştient la o pensiune din localitatea Greşu, judeţul Vrancea. S-au deplasat la faţa locului două ambulanţe Smurd de la Târgu Secuiesc - judeţul Covasna şi de la Vidra - judeţul Vrancea”, a transmis, luni, ISU Covasna.

Sursa citată precizează că parapantistul acuză dureri în zona cervicală.

După acordarea îngrijirilor medicale va fi transportat la UPU Focşani.

Autorităţile care îl căutau pe cetăţeanul francez au fost anunţate de către personalul pensiunii că acesta se află la ei. 

Din primele informaţii, parapantistul a avut un accident undeva în zonă şi a ajuns la pensiune, luni dimineaţă, după ce a mers toată noaptea pe jos, aproximativ 20 de kilometri. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.