ING Bank România a anunţat, miercuri, că serviciul Apple Pay este disponibil pentru clienţii săi persoane fizice şi juridice. Cu Apple Pay pe dispozitivele iPhone, Apple Watch, iPad şi Mac, clienţii ING pot face cumpărături în magazine, în aplicaţii şi pe site-uri web.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Atunci când este folosit un card de debit sau de credit cu Apple Pay, datele cardului nu sunt stocate pe dispozitive sau pe serverele Apple. În schimb, un număr specific dispozitivului este asociat şi salvat într-un format criptat în spatele unui cip securizat Secure Element pe dispozitiv”, se arată în comunicat.

Fiecare tranzacţie este autorizată cu un cod dinamic unic de securitate.

”Lansarea Apple Pay a fost intens aşteptată de clienţii ING şi completează acum opţiunile pe care le oferim pentru plăţile mobile, alături de serviciul ING Pay, disponibil pentru utilizatorii de Android. Dacă ne uităm la cifrele privind gradul de utilizare şi rata de adopţie nu numai pentru ING Pay, dar şi ING Home’Bank, nu avem nicio îndoială că asistăm la o revoluţie digitală, ce se extinde şi asupra comportamentului financiar, iar planurile pe care le avem în acest an vor contribui la îmbunătăţirea experienţei utilizatorilor privind plăţile mobile”, a declarat un director din cadrul ING, Robert Anghel.

Folosind iPhone-ul sau Apple Watch-ul, clienţii pot plăti cu Apple Pay în magazine, restaurante, taxi, automate şi în alte locuri. De asemenea, clienţii pot face cumpărături în aplicaţii sau pe site-uri web în Safari prin intermediul Apple Pay, fără a mai fi necesar să completeze formulare de înregistrare a contului sau să introducă, în mod repetat, adresa de facturare sau livrare.

La fiecare achiziţie, autentificarea se poate realiza, cu o simplă privire sau atingere folosind funcţiile Face ID sau Touch ID, sau utilizând parola dispozitivului, potrivit băncii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.