Argentinianul Juan Martin Del Potro, locul 12 ATP, care a suferit o fractură la rotula dreaptă la turneul de la Queen’s Club, a fost operat, sâmbătă, la Barcelona, tenismenul afirmând că intervenţia chirurgicală a decurs bine.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Del Potro a postat pe Twitter o fotografie care-l înfăţişează pe patul spitalului, alături de mesajul: "Operaţia a decurs bine. Acum intru în etapa de recuperare. Vă mulţumesc pentru susţinere!"

Del Potro l-a învins, miercuri, pe canadianul Denis Shapovalov, numărul 25 mondial, scor 7-5, 6-4, în primul tur la Queen’s. El a alunecat în timpul partidei, însă a reuşit să încheie meciul cu sportivul canadian, apoi s-a retras din turneu înaintea întâlnirii cu spaniolul Feliciano Lopez, locul 113 mondial.

Fost numărul 3 mondial, Del Potro a avut o carieră marcată de numeroase accidentări, ba la cotul stâng, care l-a făcut să piardă mare parte din sezoanele 2014 şi 2015, ba la genunchi.

După această ultimă accidentare, jucătorul argentinian nu a exclus posibilitatea de a-şi încheia cariera.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.