Donatella Versace i-a dedicat prezentarea celei mai recente colecţii a casei de modă pe care o conduce lui Keith Flint, membru al grupului Prodigy care s-a sinucis în luna martie a acestui an.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Colecţia masculină primăvară-vară 2020 a fost prezentată la Milano weekendul trecut. Designerul l-a descris pe cântăreţ ca „prietenul meu şi un agitator al acestei lumi”, scrie The Guardian.

Omagiul a fost acompaniat sonor de „Firestarter”, cunoscută piesă a grupului britanic. Modelele au defilat cu părul vopsit strident, creste şi ochelari de soare.

Anul trecut, Versace a anunţat că a vândut compania către Capri Holdings, cunoscută în trecut ca Michael Kors Holdings.

Donatella Versace a descris muza ei pentru următorul sezon drept „un tip ceva mai serios”, adăugând că vrea să celebreze moentul „în care un tânăr devine bărbat”.

Modelele au prezentat costume, cămăşi şi articole din denim, totul în jurul ideii de prima maşină, continuare a colaborării de sezonul trecut cu Ford.

Potrivit informaţiilor prezentate de medicii legişti în luna mai, Keith Flint consumase droguri şi alcool înainte de a se spânzura. Artistul în vârstă de 49 de ani a fost găsit mort, pe 4 martie, în casa lui din North End (Essex). 

Grupul The Prodigy a devenit cunoscut la începutul anilor 1990, odată cu single-uri precum „Firestarter” şi „Breathe”, care au condus mai multe săptămâni topurile britanice. Trupa a avut şase materiale de studio clasate pe primul loc în topul albumelor.

Flint a devenit un simbol al grupului, unul dintre cele mai cunoscute din Marea Britanie, datorită prestaţiilor live şi imaginii sale excentrice.

Născut în Redbridge, Londra, în copilărie s-a mutat în Braintree, Essex, unde l-a cunoscut pe Liam Howlett, cu care a pus bazele grupului pentru care el a fost iniţial doar dansator.

Flint a avut, în anii 1990, o relaţie cu prezentatoarea TV Gail Porter, iar mai târziu s-a căsătorit cu DJ Mayumi Kai.

În ultimii ani, el a deţinut un pub în Pleshey, Essex, şi echipa de motociclism Traction Control.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.