Doro, Uriah Heep, Udo şi Emir Kusturica vor fi capete de afiş ale festivalului Custom Reşiţa 2019, care va avea loc în zilele de 5, 6 şi 7 iulie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Organizatorii au anunţat luni că peste 20 de trupe din ări ca Germania, Finlanda, România şi Republica Moldova vor fi prezente pe scena din Poaiana Golului.

Pe 5 iulie vor urca pe scenă, între alţii, Gândul Mâţei, Altar, Celelalte cuvinte, The Rasmus şi Doro.

Pe 6 iulie vor concerta Alternosfera, The Massive Wagons, John Newman şi Uriah Heep, iar pe 7 iulie, byron, Udo, Emir Kusturica & The No Smoking Orchestra.

Alături de scena principală, în perimentrul festivalului vor fi amenajete zone pentru activităţi diverse - sport şi artă -, iar din program vor face parte şi câteva ateliere.

Biletele pentru o zi au fost puse în vânzare, în reţeaua iabilet.ro, la preţul de 100 de lei. Abonamentele costă 250 de lei.

Organizat de Primăria Municipiului Reşiţa în parteneriat cu GNB Agency, festivalul Custom Reşiţa a avut o ediţie pilot anul trecut.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.