Aproximativ 17.500 de persoane şi aproape 5.000 de mijloace de transport au tranzitat în ultimele 24 de ore punctele de trecere a frontierei din judeţul Constanţa, cel mai aglomerat fiind cel de la Vama Veche, unde au trecut peste 11.000 de persoane şi aproximativ 3.000 de autovehicule.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Gărzii de Coastă, în ultimele 24 de oră, în punctele de trecere a frontierei din judeţul Constanţa au tranzitat aproximativ 17.500 de persoane şi 4.860 de mijloace de transport. Cel mai tranzitat a fost Punctul de Trecere a Frontierei de la Vama Veche cu aproximativ 11.200 de persoane şi 2.870 de mijloace de transport.

Sursa citată menţionează că PTF Vama Veche este aglomerat şi în cursul zilei de sâmbătă deoarece participanţii la trafic achiziţionează vigneta din punctul de trecere a frontierei. Reprezentanţii Gărzii de Coastă reamintesc faptul că pentru evitarea aglomerării în punctele de frontieră de la graniţa cu Bulgaria, vignetele pot fi achiziţionat online prin intermediul siteurilor www.bgtoll.bg (acesta având şi meniu în limba română) sau www.vinetki.bg, preţuturle acestora rămânând neschimbate.

Garda de Coastă a mai precizat că într-o perioadă normală, în decurs de 24 de ore, prin punctele de trecere a frontierei din judeţul Constanţa tranzitează aproximativ 4.000 de persoane şi 1.430 de mijloace de transport, iar în PTF Vama Veche aproximativ 1450 de persoane şi 430 de mijloace de transport.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.