Artistul neozeelandez Jonathan Bree, cunoscut pentru apariţiile scenice inedite şi pentru stilul muzical aflat la graniţa dintre indie şi art pop, va reveni la Bucureşti, unde va concerta pe 2 mai, la clubul Control, iar un al doilea show îl are programat pe 4 mai, la Form Space din Cluj-Napoca.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Biletele pot fi cumpărate de pe Eventbook.ro, la preţul de 50 de lei.

Originar din Auckland, Jonathan Bree a început să cânte la vârsta de 9 ani şi este cunoscut atât pentru proiectul său solo, cât şi pentru apartenenţa la formaţia indie-pop The Brunettes şi casa de discuri Lil’ Chief Records, pe care a cofondat-o.

Jonathan Bree a compus şi a produs patru albume pentru The Brunettes, de-a lungul celor zece ani de existenţă a formaţiei, destrămată în 2010.

În 2013, Jonathan Bree a lansat primul său album solo, „The Primrose Path”, apreciat de critici, fiind unul din finaliştii Taite Prize. Cu al doilea album, „A Little Night Music”, Bree s-a îndepărtat de formula pop clasică şi a început să experimenteze.

Lansat anul trecut, al treilea album Jonathan Bree, intitulat „Sleepwalking”, a coincis cu noua imagine - enigmatică - a muzicianului.

Pe acest album a colaborat cu Chelsea Nikkel (Princess Chelsea) şi Clara Viñals (Renaldo & Clara), pentru piese pop inspirate de compozitorul şi interpretul francez Serge Gainsbourg.

Anul trecut, el a cântat la Bucureşti în turneul de promovare a albumului „Sleepwalking” (2018).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.