Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din Prahova fac, miercuri, 11 percheziţii la persoane bănuite de infracţiuni de furt calificat şi proxenetism. OPt persoane vor fi duse la audieri, fiind suspectate că ar fi sustras, în repetate rânduri, cabluri de cupru, piese de la diverse utilaje, unelte electrice, precum şi 2,5 tone de motorină.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din Prahova fac, miercuri, 11 percheziţii la persoane bănuite de infracţiuni de furt calificat şi proxenetism.

Toate descinderile au loc în localităţi de pe raza judeţului.

”Din cercetări, a rezultat faptul că, începând cu luna noiembrie a anului trecut,  persoanele bănuite ar fi sustras, în repetate rânduri, bunuri din societăţi comerciale situate într-un parc comercial din judeţul Prahova. Acestea constau în cabluri de cupru, piese de la diverse utilaje, unelte electrice, precum şi 2,5 tone de motorină. Prejudiciul astfel cauzat este estimat, la acest moment, la aproximativ 70.000 de lei”, a transmis Poliţia Română. 

Totodată, persoanele în cauză sunt bănuite şi de acte de proxenetism săvârşite pe raza judeţului, atât „la stradă”, cât şi prin plasarea fetelor direct la clienţi.

Opt persoane vor fi fost duse la sediul poliţiei, pentru audieri.

Activităţile se desfăşoară cu spuortul de specialitate al Direcţiei de Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române.

La percheziţii participă şi jandarmi.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.