UEFA a anunţat, marţi, că bilele la meciurile turneului final al Campionatului European under 21 au fost puse în vânzare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Biletele sunt de două categorii, la tribune - unde costă 8 euro bucata şi la peluze - de cinci euro. Tinerii sub 21 de ani plătesc pe bilet cinci euro la tribune şi trei la peluze.

Abomanentele la toate meciurile din faza grupelor de pe un stadion sunt de 20 de euro la tribune (13 pentru tineri) şi 13 euro la peluze (8 pentru tineri).

Fiecare persoană poate cumpăra maximum patru bilete pe meci, iar datele de identitate ale cumpărătorului sunt obligatorii. Plata se face pe site-ul UEFA (https://uefaeurounder21.vivaticket.it), care emite biletul în format PDF. Acesta trebuie printat acasă de posesor, nefiind valabil în format electronic.

Naţionala under 21 a României va juca la Euro-2019 în grupa C, din care fac parte şi Anglia, Franţa şi Croaţia.

Programul grupei C:

18 iunie 2019: România – Croaţia (San Marino, 19:30), Anglia – Franţa (Cesena, 22:00);
21 iunie 2019: Anglia – România (Cesena, 19:30), Franţa – Croaţia (San Marino, 22:00);
24 iunie 2019: Franţa – România (Cesena, 22:00), Croaţia – Anglia (San Marino, 22:00);

Campionatul European se va disputa în perioada 16-30 iunie 2019, în cinci oraşe din Italia şi în San Marino: Bologna, Reggio nell’Emilia, Cesena, Trieste, Udine, Serravalle. Din cele 3 grupe se vor califica în semifinale câştigătoarele şi cea mai bună ocupantă a locurilor secunde.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.