In societatea de astazi, apar in fiecare zi noi programe de motivare a angajatilor, unele eficiente, altele mai putin. Orice astfel de program are nevoie de o foarte buna planificare, pentru a le oferi angajatilor flexibilitatea si entuziasmul de care au nevoie. Acesta este si motivul pentru care, an de an, managerii cauta noi solutii pentru motivarea angajatilor, de la prime memorabile pana la teambuilding-uri si chiar city break-uri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

De cativa ani, o mare parte a cadourilor pentru angajati se comanda direct de la magazine online. Acesta este si motivul pentru care un Card Cadou se dovedeste a fi o metoda foarte buna pentru stimularea eficientei angajatilor.

Ce inseamna colaborarea cu Card Cadou?

Un serviciu de tip Card Cadou iti ofera posibilitatea de sa-ti arati aprecierea fata de munca depusa de angajatii tai, in decursul unei anumite perioade de timp. Cu ajutorul unui Card Cadou, ii vei oferi angajatului libertatea de a-si achizitiona orice doreste, dar si oricand doreste, deoarece cardul cadou are valabilitate de un an de la data emiterii. Mai mult, un Card Cadou poate fi personalizat cu un mesaj de apreciere pentru fiecare angajat in parte, fiind de asemenea si foarte usor de comandat, de depozitat si de distribuit.

Care sunt cele mai importante avantaje ale parteneriatului cu Card Cadou

Este usor de folosit

Vanzarile online au crescut foarte mult in ultimii ani, iar in 2018, cifra estimata a fost de 123,4 miliarde de dolari doar in SUA! Dat fiind ca serviciile online sunt din ce in ce mai bine puse la punct, angajatii tai se vor bucura de multe oferte si beneficii, mai ales la folosirea unui Card Cadou in magazinele partenere! Un astfel de cadou, sub forma unei prime, are un impact real in viata angajatilor, care vor fi mai motivati in perioada urmatoare!

Aceasta metoda de gratificare are un rol pozitiv in viata celor mai multi angajati. In plus, in anumite conditii, un Card Cadou devine neimpozabil, daca este acordat in anumite perioade ale anului (de Craciun, Pasti sau ziua Femeii) sau sub forma unui premiu sau a unei promotii, ceea ce reprezinta un avantaj major pentru compania ta.

Angajatii au parte de gratificare instanta

Un Card Cadou devine activ de indata ce intra in posesia beneficiarului. Astfel, poate fi folosit atat online, cat si fizic, direct in magazin, pentru achizitionarea produselor sau serviciilor preferate. Deoarece unele persoane prefera sa isi comande bunurile din confortul propriei locuinte, iar altii doresc sa vada si sa atinga produsul inainte de achizitionare, aceasta flexibilitate a Cardului Cadou este cu adevarat apreciata.

Se livreaza imediat si poate fi depozitat cu usurinta

Printre avantajele majore ale parteneriatului cu un serviciu de tip Card Cadou se numara livrarea rapida si depozitarea foarte lejera a cardului. Orice departament de Resurse Umane s-a confruntat cel putin o data cu planificarea in avans a primelor sau cu lipsa spatiului de depozitare pentru cadourile angajatilor. Cu Card Cadou, totul devine mult mai simplu: pentru a-l comanda, tot ce trebuie sa faci este sa accesezi CardCadou.ro, unde poti alege suma cardului, adresa de livrare si mesajul personalizat pentru destinatar. Sumele standard ale cardurilor pot fi de 100, 150 sau 250 de Lei, insa ele pot fi combinate, pentru a ajunge la valoarea dorita!

Beneficiaza chiar acum de posibilitatea de a a creste entuziasmul angajatilor si de a le oferi cea mai buna motivatie: un Card Cadou!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.