Republicani din cadrul Comisiei de control şi reformă a Cameri Reprezentanţilor l-au catalogat pe fostul avocat personal al preşedintelui Donald Trump Micahael Cohen, pe care îl audiau miercuri, drept un mincinos, relatează The Associated Press.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentantul Paul Gosar din Arizona şi alţi republicani apreciază că Michael Cohen nu este o persoană în care să se aibă încredere în privinţa a ceea ce acesta spune despre Donald Trump, pentru că a pledat vinovat de minţirea Congresului.

Gosar a afişat mesajul ”mincinos, mincinos, pantaloni în flăcări” şi l-a catalogat pe Cohen drept un ”mincinos patologic”.

Democraţii le-au replicat.

Reprezentantul Stephen Lynch din Massachusetts, i-a spus lui Cohen că republicanilor ”nu le este frică de faptul că minţiţi. Cred că le este teamă că spuneţi adevărul”.

Cohen a concentrat atenţia asupra preşedintelui, subliniind că minciuna a devenit ”norma” în serviciul lui Trump.

Pe de altă parte, fii mai mari ai preşedintelui american ridiculizeză, în mesaje postate pe Twitter, audierea lui Michael Cohen, despre care afirmă că este un fost angajat nemulţumit care încearcă să se salveze.

Mărturia lui Cohen în Congres seamănă cu ”o scrisoare de ruptură” apreciază Donald Trump Jr. pe Twitter, apreciind că este ”amuzant cum se schimbă lucrurile, atunci când încerci să-ţi salvezi pielea”.

Atât Trump Jr., cât şi Eric Trump apreciază că fostul om de încredere al lui Trump se răzbună pe preşedinte după ce a fost respins într-un post la Casa Albă.

Eric Trump afirmă, într-un mesaj postat pe Twitter, că Michael Cohen ”făcea lobby pe lângă toată lumea” să fie secretar general şi apreciază că aceasta a fost ”cea mai mare glumă din campanie”.

Cohen a declarat în cursul audierii că nu l-a interesat vreodată o asemenea funcţie.

Eric Trump l-a atacat totodată pe Cohen pe tema pedepsei pe care urmează să o ispăşească şi a postat un videoclip al Partidului Republican despre Cohen, intitulat ”Distracţie plăcutăla închisoare!”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.