Optsprezece persoane, între care trei copii, au fost evacuate, marţi, dintr-un bloc din municipiul Reghin, judeţul Mureş, după ce într-un apartament a izbucnit un incendiu. Pompierii au reuşit să stingă focul, iar cei trei copii şi şapte adulţi au primit asistenţă medicală la faţa locului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mureş au anunţat că un incendiu a izbucnit, marţi, la un apartament dintr-un bloc din municipiul Reghin. 

Pompierii au intervenit cu două autospeciale cu apă şi spumă şi cu o autoscară, în timpul incendiului fiind degajări mari de fum.

În urma incendiului, au fost evacuate 18 persoane - 15 adulţi şi 3 copii. Din persoanele evacuate, şapte adulţi şi trei copii au fost asistaţi medical la fata locului, ceilalţi au refuzat examinarea. 

Incendiul a fost stins.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.