O fotografie cu un ou a strâns peste 30 de milioane de aprecieri pentru un mesaj publicat pe Instagram, detronând-o pe cea a starului reţelelor de socializare Kylie Jenner prin care anunţa naşterea fiicei sale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe 4 ianuarie, această fotografie a oului a fost publicată online de un cont creat special pentru a stabili un record, intitulat world_record_egg. 

"Să stabilim împreună un record mondial cu cel mai mare număr de "like-uri" pe Instagram. Să batem recordul mondial stabilit de Kylie Jenner (18 milioane de aprecieri)! Vom reuşi" este mesajul care însoţeşte fotografia, de altfel singurul "post" al contului. 

Luni, mesajul primise, la ora 14.30 GMT, 28,6 milioane de "like-uri", adică cu 10 milioane mai mult decât vechiul record deţinut de Kylie Jenner. Ea a primit 18,3 milioane de "like-uri" pentru anunţul naşterii fiicei ei Stormi, publicat pe 6 februarie 2018.  

Din 2010 până în 2017, fotografia de profil a reţelei Twitter a fost un ou. Dar reţeaua socială a decis să nu mai folosească oul pentru că era asociat cu cultura trolilor, acei internauţi care publică intenţionat mesaje provocatoare şi ofensatoare, uneori pentru a ataca un alt internaut. 

Contactat de AFP, proprietarul contului, a cărui adresă electronică îl prezintă drept Eugene Egg, nu a dorit să îşi dezvăluie adevărata identitate, spunând doar că trăieşte la Londra. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.