O fetiţă în vârstă de un an din judeţul Bistriţa-Năsăud a fost opărită pe corp cu apă fierbinte, joi dimineaţă, ea fiind preluată şi stabilizată de echipaje medicale de la SMURD şi Serviciul de Ambulanţă Judeţean. Copila are arsuri de gradele I şi II şi va fi preluată de un elicopter SMURD pentru a fi dusă la o clinică din Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bistriţa-Năsăud, o fetiţă de un an din localitatea Rusu de Jos a fost opărită pe corp cu apă fierbinte.

Acolo s-au deplasat un echipaj de terapie intensivă mobilă SMURD şi unul de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean, care au preluat fetiţa şi au stabilizat-o.

Conform sursei citate, fetiţa are arsuri de gradele I şi II (peste 10 %) din suprafaţa corpului şi umează sa fie preluată de elicopterul SMURD din  Beclean (terenul de fotbal) pentru a fi transportată la o clinică de specialitate din Capitală.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.