Partida dintre Olympiacos Pireu şi Panachaiki, echipă din liga a doua, disputată joi, la Patras, a fost întreruptă 20 de minute, din cauza unor incidente produse în tribune, informează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Incidentele au încput când doi suporteri ai oaspeţilor s-au luat la bătaie în tribună, iar poliţia a intervenit cu gaze lacrimogene, ceea ce a dus la o înfruntare între fani şi foţele de ordine.

Conducerea clubului Olympiacos a criticat intervenţia cu gaze lacromogene pentru o bătaie între doi suporteri.

"Poliţia a intrat într-o tribună în care se aflau 2.000 de fani şi a folosit gaze lacrimogene pentru un diferend între două persoane", s-a plâns directorul de comunicare al clubului, Konstaninos Karapapas.

Potrivit presei locale, un suporteri uşor rănit a ajuns la spital.

Olympiacos s-a impus cu scorul de 2-0, în meciul care a contat pentru faza grupelor Cupei Greciei, dar riscă să fie depunctată în campionat şi sancţionată cu partide cu porţile închise, din cauza incidentelor de la Patras.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.