Un bărbat în vârstă de 55 de ani din Piteşti, om de afaceri local, a fost găsit mort, marţi seară, în propria locuinţă.Prima ipoteză a anchetatorilor este că acesta s-ar fi electrocutat cu o pompă cu care uda grădina.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Argeş, oamenii legii au fost sesizaţi, marţi seară, despre faptul că un bărbat a fost găsit decedat în locuinţa sa din Piteşti.

Poliţiştii au stabilit că bărbatul avea 55 de ani, iar prima ipoteză a anchetatorilor este că a murit electrocutat cu o pompă cu care uda grădina.

El a fost găsit de familie, care a alertat autorităţile, la faţa locului deplasându-se şi un echipaj de ambulanţă, însă bărbatul nu a putut fi salvat. Trupul neînsufleţit a fost dus la morgă pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.

Conform presei locale, victima este Emilian Durdui, om de afaceri local.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.