Naţionala de handbal masculin tineret a României a fost învinsă miercuri de reprezentativa Israelului, cu scorul de 30-22 (17-13), în al doilea meci din grupa intermediară 1 la Campionatul European din Slovenia. Tricolorii vor juca pentru clasarea finală pe locurile 13-16.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În prima partidă din grupa intermediară 1, România a pierdut cu Norvegia, scor 25-29, astfel că încheie pe locul 4 şi va juca pentru clasarea finală pe locurile 13-16. În primul meci se va duela, vineri, cu Polonia .

Anterior, în grupa A, România a obţinut rezultatele 29-19 cu Islanda, 25-30 cu Germania şi 30-41 cu Suedia, şi a încheiat pe ultimul loc, astfel că joacă pentru clasarea finală pe locurile 9-16.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Din faza celor două grupe principale, primele două clasate vor disputa apoi semifinalele, în 27 iulie, iar finalele pentru medalii vor avea loc în 29 iulie.

Campioană europeană en-titre la acest nivel de vârstă este Croaţia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.