Preşedintele american Donald Trump a felicitat echipa Franţei pentru câştigarea Cupei Mondiale, printr-un mesaj postat pe Twitter, în care îl felicită şi pe Vladimir Putin pentru organizarea turneului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Felicitări Franţei, care a jucat un fotbal extraordinar, pentru câştigarea Cupei Mondiale 2018. De asemenea, felicitări preşedintelui Putin şi Rusiei pentru organizarea unui turneu al Cupei Mondiale foarte bun… unul din cele mai bune din istorie!”, a scris Trump.

Preşedintele francez Emmanuel Macron a scris un mesaj scurt pe reţelele de socializare, după ce Franţa s-a impus în finala cu Croaţia: “Echipa de fotbal a Franţei: MULŢUMESC”.

De cealaltă parte, preşedinta Croaţiei, Kolinda Grabar-Kitarovici, s-a declarat mândră de naţionala ţării sale: “Vicecampioni mondiali! Bravo, ‘Vatreni’. Aţi luptat ca leii şi aţi scris istorie! Suntem mândri de voi!”.

Reprezentativa Franţei a câştigat Cupa Mondială la fotbal pentru a doua oară în istorie, după ce a învins, duminică, la Moscova, cu scorul de 4-2 (2-1), selecţionata Croaţiei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.