Producătorul şi muzicianul american Richard Swift, colaborator al trupelor The Black Keys şi Shins, a murit la vârsta de 41 de ani, potrivit unui anunţ făcut de Dan Auerbach, citat de The Hollywood Reporter.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Auerbach, fondator al The Black Keys, a scris pe contul său de Instagram: „Astăzi, lumea a pierdut unul dintre cei mai talentaţi muzicieni pe care îi ştiu. Acum este împreună cu mama şi sora lui. Îmi vei lipsi, prietene”.

Alături de mesaj, Auerbach a publicat şi o fotografie a lui Swift.

Luna trecută Swift, care a fost basistul de turneu al The Black Keys în 2014 şi toboşarul lui Auerbach în trupa Arcs, a fost spitalizat „din cauza unei serioase probleme de sănătate”, iar o strângere de fonduri pentru plata facturilor medicale a fost demarată online.

Richard Swift, care a mai colaborat cu artişti ca Guster, Ray LaMontagne, Tennis şi Sharon Van Etten, a murit marţi, în Tacoma, Washington.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.