O bătaie generală s-a produs în timpul meciului de baschet Filipine - Australia, desfăşurat, luni, la Manila, în preliminariile Campionatului Mondial din 2019.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bătaia a început după ce un jucător filipinez l-a lovit cu cotul în figură pe un baschetbalist australian, în sfertul al treilea al partidei, la scorul de 48-76. Terenul de baschet din Manila Arena s-a transformat într-unul de wrestling, jucătorii celor două echipe împărţindu-şi pumni şi picioare. Arbitrii au fost depăşiţi de situaţie.

După ce spiritele s-au calmat, 13 jucători, nouă filipinezi şi patru australieni, au fost eliminaţi. Partida s-a reluat cu trei jucători filipinezi pe teren, dar nu a mai durat mult, pentru că au mai urmat eliminări, iar Australia a câştigat cu 89-53.

FIBA a anunţat că a deschis o procedură disciplinară împotriva ambelor echipe, în acest caz.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.