Bijuteriile handmade nu sunt o noutate, insa vorbim despre un trend care cucereste tot mai multe inimi. Mai mult decat atat, brandurile care activeaza in acest domeniu sunt la fel de populare precum marile companii de bijuterii. De ce sa porti astfel de accesorii? Iata 5 dintre cele mai importante motive.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Originalitatea

Perlele, aurul alb si diamantele – toate acestea sunt bijuterii clasice pe care toata lumea le stie deja. Femeia moderna poarta bijuterii handmade pentru a iesi din tiparele clasice, ne declara Georgiana Bularca, fondatoarea Felicity Store, unul dintre cele mai populare branduri din domeniu. Bijuteriile create de echipa Felicity Store poarta cu sine propria lor poveste. Atractia principala sunt „capsulele” de sticla in care sunt inserate flori naturale presate sau printuri cu diverse simboluri si motive inspirate din marile culturi ale lumii.

Bijuterii unice

Bijuteriile handmade au o caracteristica pe care foarte multe femei o apreciaza – nu vei intalni niciodata doua produse identice. Acesta este unul dintre cele mai importante avantaje, care le diferentiaza de accesoriile produse in fabrici. Intr-o lume in care originalitatea este din ce in ce mai rara, a devenit un adevarat lux sa poti purta lucruri unice, create cu dragoste si dedicare special pentru tine. Din acest motiv, daca iti doresti sa faci un cadou deosebit sau pur si simplu iti place sa fii deosebita prin lucrurile pe care le porti zi de zi, bijuteriile handmade sunt cea mai buna varianta.

Preturi pentru toata lumea

Bijuteriile handmade pot fi mai accesibile decat cele de serie. Preturile variaza de la model la model, in functie de materialele folosite si de detalii. De exemplu, pe site-ul FelicityStore.ro o pereche de cercei de bronz si rasina epoxidica, de culoare auriu inchis, antichizat, costa 63 Lei. Aceste bijuterii foarte elegante, a caror stralucire imita farmecul cristalelor naturale de stanca, pot fi purtate cu orice ocazie, chiar si la o petrecere sofisticata, ceea ce inseamna ca iti poti accesoriza tinutele de seara fara sa investesti foarte multi bani.

Reintoarcerea la natura

Bijuteriile realizate din argint, pietre sau alte materiale sunt un adevarat cadou al naturii. De ce nu, am putea chiar sa consideram ca, purtand bijuterii handmade, ne reintoarcem la Mama Natura. Este o revenire la bijuteriile pe care oamenii le purtau cu secole in urma, inainte ca munca sa fie automatizata. Pentru multi dintre noi, aceasta este o varianta mult mai buna decat accesoriile realizate din plastic sau alte materiale turnate.

O varianta ideala pentru persoanele ce sufera de diferite alergii

Foarte multe persoane sunt alergice la metale si la diferite produse chimice. Vorbind despre bijuterii handmade din argint, piele naturala, sticla, flori si alte componente naturale, o astfel de problema nu are de ce sa te mai ingrijoreze. Poti purta orice accesorii iti doresti fara sa trebuiasca sa faci anumite sacrificii care iti pot pune in pericol sanatatea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.