Bateristul D.J. Fontana, care a cântat cu Elvis Presley timp de 14 ani, a murit la vârsta de 87 de ani, potrivit unui mesaj publicat de fiul său pe Facebook.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dominic Joseph Fontana, cunoscut ca D.J. Fontana, a murit în somn noaptea trecută.

Muzicianul american a cântat alături de Elvis cele mai de succes piese ale sale, inclusiv "Hound Dog," "Heartbreak Hotel", "Jailhouse Rock" şi "Don't Be Cruel".

A fost ultimul membru supravieţuitor al trupei originale a lui Elvis - The Blue Moon Boys.

David Fontana, fiul muzicianului, a scris pe Facebook: "Tatăl meu a murit în somn, la ora 21.33. Nu a avut dureri. Vă voi oferi mai multe detalii mâine. Vă rugăm să ne respectaţi intimitatea pentru moment. Mulţumesc pentru dragostea şi rugăciunile voastre".  

Fontana a apărut cu Elvis în emisiunea The Ed Sullivan Show şi l-a ajutat în 1968 în show-ul "Comeback Special". Mai târziu l-a susţinut pe Ringo Starr pe albumul "Beaucoup of Blues" din 1970. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.