Directorul Serviciului Român de Informaţii, Eduard Hellvig, a demarat, joi, procedura de desecretizare a protocolului de cooperare dintre Serviciul Român de Informaţii, Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, semnat în anul 2009. SRI a trimis documentele spre validare celorlalte două instituţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Serviciul Român de Informaţii anunţă, joi, printr-un comunicat de presă, că directorul instituţiei, Eduard Hellvig, a demarat procedura de desecretizare a protocolului de cooperare încheiat în 2009 cu Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. 

”Serviciul Român de Informaţii a trimis în cursul zilei de astăzi, 31.05.2018, documentele pentru a fi consultate şi validate de către Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie”, se arată în comunicat.

Potrivit documentului, ”activitatea SRI se desfăşoară strict în conformitate cu legile în vigoare, iar SRI îşi îndeplineşte misiunile legale pentru asigurarea securităţii naţionale numai în limitele constituţionale şi în serviciul cetăţenilor României”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.