Gheorghe Craioveanu, ambasador al finalei Cupei României din partea CSU Craiova, a declarat, duminică seară, că a "suferit" la finala Cupei României mai mult decât atunci când era fotbalist şi că s-a bucurat apoi de victoria echipei oltene alături de jucători, iar petrecerea va dura trei zile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În sfârşit după 25 de ani am reuşit să câştigăm un nou trofeu. Mă gândesc că vor fi mai mulţi abonaţi la anul, noi oltenii suntem foarte pătimaşi. Speranţele erau mari. Mă bucur că băieţii au jucat foarte bine, am dominat jocul. Felicit Sibiul, a făcut o treabă bună, ne-a surprins alocuri prin organizare, dar au avut puţine ocazii. Eu am suferit mai mult decât atunci când jucam. M-am bucurat alături de jucători şi fiesta va dura trei zile, aşa e la noi la olteni. Sperăm şi la un nou titlu la anul, pentru că sunt mai mulţi, vreo 27 de ani. Dacă vor rămâne jucători importanţi, Băluţă, Mitriţă, Bancu, vom face o treabă bună. Eu am vorbit cu toţi băieţii şi vor să rămână, trebuie să rămnă. Vreau să pun Cupa ca în 91 pe linia de tramvai", a spus Craioveanu.

Gheorghe Craioveanu a evoluat între 1991 şi 1995 la Universitatea Craiova, pentru care a evoluat în 129 de partide şi a marcat de 61 de ori. Craioveanu a câştigat de două ori titlul de golgheter al Ligii 1, în 1994 şi 1995, şi a cucerit trofeul Cupei României în 1993.

 

CSU Craiova, locul 3 în Liga I, a câştigat, duminică, pe Arena Naţională din Capitală, a 80-a ediţie a Cupa României, după ce a învins în finală, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa din liga a doua AFC Hermannstadt.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.