Gruparea CSM Poli Iaşi a fost obligată de instanţa de judecată să-i plătească fostului preşedinte executiv Florin Prunea drepturile salariale pentru 5 săptămâni şi să achite contravaloarea indemnizaţiei de membru al Comitetului Executiv al FRF pentru 10 luni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Fostul preşedinte executiv al clubului va fi reintegrat de club doar pentru o perioada de aproximativ 5 săptămâni, respectiv pentru perioada 15.06.2017 - 23.07.2017, perioadă pentru care urmează să i se achite drepturile salariale cuvenite. De asemenea, clubul urmează să achite fostului preşedinte executiv şi contravaloarea indemnizaţiei aferente calităţii de membru în Comitetul Executiv al FRF pentru perioada 1 iulie 2017 - 18 aprilie 2018”, se arată în comunicatul postat pe site-ul oficial al grupării moldovene.

În acelaşi timp, instanţa de judecată a repins cererea lui Prunea de a schimba contractul de muncă din perioadă determinată în nedeterminată, astfel încât acesta nu va mai putea fi repus în funcţie.

“Prin cererea de chemare în judecată, fostul preşedinte executiv al clubului CSM Politehnica Iaşi, Florin Prunea, a solicitat instanţei anularea deciziei de concediere şi plata drepturilor salariale şi schimbarea contractului de munca din perioadă determinată, în perioadă nedeterminată. Această ultimă cerere a fost respinsă de instanţa de judecată”, precizează sursa citată.

Hotărârea instanţei nu este definitivă, putând fi atacată cu apel.

Prunea a fost preşedinte la Iaşi până la finalul sezonului trecut.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.