Un nou pachet de 10 televiziuni va fi disponibil în toate ţările Europei, în urma unui contract de distribuţie semnat între Telekom Serbia şi SES Video.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Aceste televiziuni vor fi transmise cu ajutorul capacităţii satelitare de la poziţia 23,5 grade est.

Prin înţelegerea multianuală anunţată de SES, Telekom închiriază capacitate pe satelitul ASTRA 3B pentru a distribui un pachet de canale TV către reţelele de cablu şi IPTV din Europa, cu precădere către Serbia, Croaţia, Bosnia, Slovenia, Macedonia şi Muntenegru. Nou pachet de canale va cuprinde iniţial 7 canale TV, incluzând Agro TV, Film Klub, Kitchen TV, Star TV şi Zenska TV. Trei noi canale vor fi adăugate în pachet în această vară.

„Acesta este un pas important pentru noi, ce ne oferă oportunitatea de a distribui conţinut local şi regional către Europa, prin reţelele noastre partenere. Acest pachet va oferi o varietate de programe TV din Serbia şi regiune către audienţa din întreaga Europă. Am colaborat cu SES în diverse proiecte de-a lungul anilor şi am înţeles că nu putem găsi un partener mai bun pe care să ne bazăm precum SES”, a declarat Marijana Vukasinovic, Director Content Management, Telekom Serbia.

„Suntem încântaţi să colaborăm cu Telekom Serbia în proiectul lor de extindere a business-ului video, punându-le la dispoziţie servicii de distribuţie de înaltă calitate. Această înţelegere reprezintă încă un pas care întăreşte cooperarea cu partenerul nostru din Serbia, iar împreună putem oferi un nou pachet TV către audienţa din întreaga Europă”, a declarat Martin Ornass-Kubacki, Vicepreşedinte divizia Vânzări SES Video pentru Europa Centrală şi de Est.

SES este operator de satelit şi primul operator care are o ofertă scalabilă GEO-MEO la nivel mondial, cu peste 50 de sateliţi pe Orbită Geostaţionară (GEO) şi 16 pentru Orbită Medie (MEO). SES pune accent pe soluţii cu valoare adăugată, end-to-end pe două verticale de business: SES Video şi SES Networks. Compania oferă servicii de comunicaţii radiodifuzorilor, producătorilor de conţinut, furnizorilor de internet, operatorilor de reţele fixe şi mobile, guvernelor şi instituţiilor guvernamentale. Portofoliul SES include ASTRA, O3b şi MX1, lider mondial care oferă o suită integrată de servicii digitale media şi video. SES este companie listată la bursele Euronext Paris şi Luxembourg Stock Exchange.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.