Familia lui Avicii le-a mulţumit artiştilor şi fanilor care i-au adus omagii DJ-ului suedez, pe numele real Tim Bergling, după ce acesta a decedat, vineri, la vârsta de 28 de ani. Între aceste omagii s-a numărat şi baterea clopotelor unei biserici din Olanda după linii melodice ale unor piese lansate de artist, scrie bbc.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Vă mulţumim pentru toate gesturile prin care l-aţi omagiat pe Tim, cu adunări, clopote de biserică făcând să răsune muzica lui, omagii la festivalul Coachella şi momente de reculegere în jurul lumii”, a transmis familia artistului.

„Suntem recunoscători pentru intimitatea pe care ne-aţi permis să o avem în această perioadă dificilă. Sperăm ca lucrurile să fie menţinute în acest fel”, a adăugat familia lui Avicii, fără să dezvăluie detalii cu privire la decesul acestuia.

Poliţia din Oman a exclus orice circumstanţe suspecte în cazul morţii DJ-ului suedez.

DJ-ul suedez Avicii, pe numele său real Tim Bergling, a murit vineri, la vârsta de 28 de ani, potrivit unui anunţ făcut de agentul lui. El a fost găsit mort în Muscat, Oman, în după-amiaza zilei de vineri. O cauză a morţii nu a fost dezvăluită.

„Două analize post mortem au fost făcute", a anunţat Poliţia din Oman, confirmând că nu există "suspiciuni criminale".

Avicii s-a aflat cu o zi înainte de deces în vacanţă, în Oman. Familia sa care s-a întors în ţară pentru a transporta trupul neînsufleţit în Suedia.

Sute de fani s-au adunat în centrul oraşului Stockholm în weekend pentru a-l onora pe DJ. Vânzările digitale ale pieselor semnate de Avicii au crescut, vineri, în Statele Unite, cu 6.000%.

Clopotele unei biserici din Olanda au reprodus unele dintre cele mai de succes piese ale sale, precum „Wake Me Up”, „Hey Brother” şi „Without You”. 

În 2016, el a anunţat că va renunţa la show-uri, iar în luna august a aceluiaşi an l-a susţinut pe ultimul, în Ibiza.

Starul suedez şi-a anunţat planurile de retragere din activitatea concertistică prin intermediul unei scrisori emoţionante, pe care a publicat-o pe site-ul său în luna aprilie 2016. Ulterior, a explicat revistei Billboard faptul că a luat această decizie din cauza stării de sănătate.

Tim Bergling, născut pe 8 septembrie 1989, cunoscut sub numele de scenă Avicii, a fost şi producător muzical, nominalizat de două ori la premiile Grammy - pentru single-ul „Sunshine”, cu David Guetta, în 2012, şi pentru single-ul său „Levels”, din 2013. Unele dintre cele mai cunoscute piese ale sale sunt „I Could Be the One", „Wake Me Up", „You Make Me", „X You", „Hey Brother", „Addicted to You", „The Days", „The Nights" şi „Waiting for Love". A lansat două albume de studio - „True” (2013) şi „Stories” (2015).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.