Un muncitor, de aproximativ 40 de ani, de la Şantierul Naval Damen din Galaţi, a fost rănit foarte grav şi a ajuns la spital, vineri, după ce încărcătura de tablă a unei macarale s-a desprins şi a căzut peste el, inspectorii de muncă şi specialişti ai ISCIR demarând verificări la faţa locului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 Inspectorul şef al ITM Galaţi, Viorel Dumitru, a declarat, că din primele informaţii reise că muncitorul de la Şantierul Naval din Galaţi a fost victima unui accident de muncă, după ce încărcătura unei macarale s-a desprins şi a căzut peste acesta.

"Din primele date am înţeles că s-a desprins din macara încărcătura de tablă cu muchiile tăioase. De altfel, se pare că una dintre bucăţile de tablă ar fi tăiat şufa de prindere, iar încărcătura a căzut din zona de prindere. Se pare că el era legătorul, asigura încărcătura. La faţa locului s-au deplasat inspectorii ITM, dar şi specialişti de la ISCIR", a spus Viorel Dumitru. 

Între timp, bărbatul rănit foarte grav a fost preluat de un echipaj SMURD şi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Galaţi, iar potrivit unor surse medicale el a suferit un politraumatism, fiind rănit în zona capului şi este supus unor analize amănunţite. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.