Fostul internaţional Ionuţ Lupescu a anunţat, luni, pe pagina sa de Facebook, că nu s-a întâlnit numai cu preşedintele PSD, Liviu Dragnea, ci şi cu şefii PNL şi UDMR. De asemenea, Lupescu s-a întâlnit cu primarul Capitalei, Gabriela Firea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Astăzi m-am întâlnit cu primarul general al capitalei, Gabriela Firea. Bucureştiul este cel mai mare oraş al României, este oraşul meu natal şi mi-am dorit să încheiem aici întâlnirile cu autorităţile locale. Am avut o discuţie foarte bună şi constructivă. I-am prezentat doamnei primar general planul meu pentru dezvoltarea fotbalului românesc şi am asigurat-o de întreg sprijinul Federaţiei pentru proiectele domniei sale în acest domeniu, inclusiv în ceea ce priveşte organizarea Euro-2020. M-am bucurat să aflu că sportul este o prioritate pentru administraţia capitalei şi că se întâmplă deja multe lucruri bune în dezvoltarea acestuia. De-a lungul turneului naţional ne-am întâlnit cu zeci de primari şi preşedinţi de consilii judeţene, indiferent de culoarea lor politică. Toţi trebuie să fie trataţi ca parteneri ai noştri, pentru că ei sunt cei care investesc în infrastructură şi cei care sprijină fotbalul, la nivel local. De asemenea, m-am întâlnit, de-a lungul acestei perioade, şi cu ministri care pot contribui la relansarea fotbalului, precum şi cu preşedinţii PSD, PNL şi UDMR. Le mulţumesc tuturor pentru deschiderea de care au dat dovadă şi sunt convins că vom colabora foarte bine în viitor, pentru binele sportului romanesc", a scris Lupescu pe Facebook.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor, că singurul candidat la preşedinţia FRF cu care a discutat a fost Ionuţ Lupescu, la solicitarea acestuia, şi l-a asigurat pe fostul internaţional de toată susţinerea sa dacă va câştiga alegerile.

La alegerile de miercuri de la FRF candidează pentru postul de preşedinte Răzvan Burleanu, Ionuţ Lupescu, Marcel Puşcaş şi Ilie Drăgan.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.