Kate Hudson, în vârstă de 38 de ani, a anunţat într-un mod inedit pe o reţea de socializare că este însărcinată şi că va naşte o fetiţă. Este al treilea copil al actriţei şi primul cu actualul partener, muzicianul Danny Fujikawa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întreaga familie este "nebună de fericire", a spus ea. Primul trimestru al sarcinii nu a fost unul uşor, a precizat Hudson. 

În filmul publicat Instagram, actriţa, partenerul său, şi cei doi copii mai mari sparg baloane, anunţând sexul copilului şi bucurându-se în faţa prietenilor.  

"Dacă vă întrebaţi de ce am fost absentă de pe paginile mele sociale este din cauză că nu mi-a fost niciodată mai rău", a scris ea pe Twitter. 

Hudson are doi fii din două relaţii anterioare. Ryder Russell Robinson, fiul ei şi al solistului formaţiei Black Crowes, Chris Robinson, s-a născut în 2004. Bingham Hawn Bellamy, al cărui tată este solistul formaţiei Muse, Matt Bellamy, s-a născut în 2011.

"Am încercat să ţinem secretă sarcina pentru mai mult timp, dar abdomenul este proeminent  şi, sincer, să încerc să-l ascund este obositor", a scris actriţa.

Hudson a apărut pentru prima dată în public împreună cu Fujikawa în luna mai, anul trecut, la premiera mamei sale, actriţa Goldie Hawn, cu filmul "Snatched".

Kate Hudson a devenită celebră în 2001 după câştigarea premiului Globul de Aur pentru cea mai bună actriţă în rol secundar pentru rolul din filmul "Aproape celebri/ Almost Famous". Ea a mai jucat în filme precum "Cum să scapi de un tip în 10 zile/ How to Lose a Guy in 10 Days" (2003), "Mămică de ocazie/ Raising Helen" (2004), "Cheia schelet/ The Skeleton Key" (2005), "Doar tu şi eu. Al treilea e în plus/ You, Me and Dupree" (2006), "Aurul nebunilor/ Fool's Gold" (2008), "Războiul mireselor/ Bride Wars" (2009) şi "The Reluctant Fundamentalist" (2012).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.