Reprezentativa de rugby a Irlandei câştigă Turneul celor şase naţiuni, deşi mai este o etapă de disputat. Irlandezii devin campioni, după ce Anglia, deţinătoarea trofeului, a pierdut, sâmbătă, cu 16-22, meciul cu Franţa, disputat la Paris.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tot sâmbătă, Irlanda a învins Scoţia, cu 28-8, la Dublin.

Selecţionata antrenată de Joe Schmidt are deja patru victorii din tot atâtea partide jucate şi conduce în clasament cu 19 puncte. Anglia este pe locul 2, cu 10 puncte şi nu mai poate urca. Nici Franţa, locul 3, tot cu 10 puncte, nu mai poate schimba câştigătoarea.

Irlanda obţine al treilea succes în utimii cinci ani şi al patrulea în formatul actual, cu şase naţiuni, început în 2000.

Din etapa a IV-a mai este de jucat întâlnirea Ţara Galilor - Italia, această fiind programată, duminică, la Cardiff.

Dacă vor câştiga şi ultimul meci, sâmbătă viitoare, pe Twickenham, cu Anglia, irlandezii vor face Marele Şlem pentru prima dată din 2009.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.